GunillasLiv

Mitt liv och vardag

Halvvägs....

Kategori: Allmänt

...och lite till av semstern.

Har hunnit med vår bilsemester i Danmark och Tyskland. Var jätte skönt och trevligt och det gick över all förväntan med Isaac. Han älskade livet.

Men först lite bilder på presenterna Isaac fick när han fyllde år.

Av mormor och morfar

Av farmor och farfar

Av familjen Ingheden

Av kusinerna i Dalby
Han ÄLSKAR ¨boken¨ som sitter på larven, den spelar olika melodier

Av Ingegerd och Åke

Av gammelmormor och morfar fick han pengar och av familjen Oliversson/Svensson blev det ett presentkort på Busfabriken.


Hmmm...

Inte det lättaste direkt...

Vi började vår semester med Grenå. Sov på ett mysigt ställe ute på landet. Besökte Kattegattscentrat. Massor av fiskar. Jätte spännande tyckte liten.
Vidare ner till släkten, 3 nätter hos faster Jytte och Bent.
Ett besök på Löveparken, kul tyckte vi alla tre.

På väg in till alla djuren

Jonas fotar som vanligt en massa.

Nyfiken apa!

Orkade inte vänta på att vi skulle komma fram till lejonen.


Det blev även middag hos Jytte och Bent med kusin Fleming och familj och kusin Heidi med sambo.
Tur ut till kyrkogården, Bilka, Kolding, Vejle och Middag hos kusin Michael med familj.

Vidare ner till 3 nätter i Hamburg med koncertrationsläger, låååånga promenader runt i Hamburg och lite shopping. Tyvärr har jag inte fotat något, Jonas har fått stå för den biten.
Vidare till Schwerin en natt och sen Lübeck 2 nätter. Där blev det också mycket promenerande och även en tur i turistbåt.

Vi har haft det kanon bra. Isaac har ÄLSKAT livet. Massa folk att titta på, bilar överallt, djur, natur, korvar, chicken nuggets och pasta i massor. Och hans nya stora favorit; HISSAR!

Och bada har han gjort massor. Hur kul som helst!

Sen när vi kom hem var det dax för Fredriksdalsteatern. Vanliga gänget: vi, mina och Jonas föräldrar, Ronny och Linda och Ronnys föräldrar. Först middag hos oss och sedan teatern. SÅ HIMLA ROLIG!!! Vi skrattade så tårarna rann och vi hade kramp i mage och kinder. Så kul! Helt underbar!

Isaac sov borta för första gången. Hos familjen Ingheden. Gick jätte bra! Var mest jag som var nervös, men så är det nog första gången för alla mammor.

Den kvällen lyckades jag även klippa bort en bit av knogen på mitt ena finger. Inte bra, men konstigt nog har jag inte haft onte alls. Gäller bara att inte böja fingert. Med facit i hand hande det nog behövts några stygn. Men men...

18 års fest för Isaac's kusin Cecilia i lördags. Trevligt, men vi fick åka hem tidigt. Isaac var inte på humör alls. Trött efter de sista 14 dagarna antagligen.

Idag har han varit gnällig och väldigt mammig.

Ett bra är att han har börjat sova gott på nätterna. Kanske något uppvak, men han sover i sin säng hela natten. Han har sovit gott hela semestern också.
Han har börjat sova i stor säng. Vet inte vad jag tycker om det egentligen. Men har verkar sova gott. Det blev för varmt för honom i spjälsängen i juli när det var som varmast. Gick inte alls. Så vi flyttade över honom i riktig säng och det funkade. Samt att det gör det lättare för mig när han vaknar till på natten. Kan lägga mig hos honom en liten stund och han somnar om. Rätt eller fel?? Vet inte, men vi kör ett tag till i stor säng.

Imorgon får det bli lite ärenden, måste köpa en grind till ovanvåningen. Och lite annat smått och gott!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: