GunillasLiv

Mitt liv och vardag

Dessa tänder...

Kategori: Allmänt

Troligen nya tänder på gång. Oroligt när han skall sova och enhel del snurrande i sängen. En massa gnäll när det är dax att sova på dagen. Rent av hysterisk! Idag lyckades Jonas få honom att somna och de sov i 1.5 timme.


Demi sov gott i uterummet.


Idag har vi varit och bada i badhuset. Isaac gillar verkligen det. Och idag glömde vi ju så klart kameran igen. Nytt försök nästa vecka.

Fullt jobb med att få in spadarna under altandörren.

Sen tog han en runda med dammvippan under soffan.

Isaac fortsätter äta!

Kategori: Allmänt

Här kommer några underbara bilder till när Isaac äter.
Tänk om han kunde lära sig äta med sked eller om vi fick mata honom. Men sked är farligt. Fast han har börjat försöka använda den lite själv, så det kommer kanske snart.


Moussaka, eller hur det nu stavas...

Någon som vill ha en puss?

De andra bilderna blev lite ljusa, här ser man tydligt hur mysigt kladdig han är. Behöver nog inte tillägga att han åkte in i duschen...

Idag har jag varit på återbesök igen hos öronläkaren.
Allt ser bra ut, förutom att jag är lite röd på trumhinnan. Får jag ont blir det behandling, men det trodde hon inte.
Men allt annat verkar vara bra, så nu släpper hon mig. Skönt! Tyvärr är inte hörseln helt hundra än, men det kanske kommer igen. Aannars får jag stå ut med lite nedsatt hörsel.

Full storm idag. Man blåste nästan bort när vi var ute och gick med Demi. Men Isaac och Demi älskade det.

Avlsutar med två bilder på Demi. Har städat under trappan och fick fram liggdelen till vagnen. Den skall vi försöka sälja tänkte vi.

Vattensäng!

Kategori: Allmänt

Isaac äter!

Kategori: Allmänt

Måste bara visa några bilder på när herr liten äter.
Han ÄLSKAR frukt och bär över allt annat. Fast lasange går också hur bra som helst. Bara man slipper sked, så är det mesta gott. Sked är ju livsfarligt, man kan nog dö av den.


Här äts det blåbär och svarta vinbär. Några hallon slank också ner.Här är det vindruvor. Men mamma var inte snabb nog....så.........hit med hela klasen, mycket bättre så.

Var på IKEA härrom dagen och skulle handla grind och lite annat smått till Isaac. Men där fanns inget på IKEA. De håller på att tömma för att öppna upp nytt om några veckor. Så vi får vänta med gring. Får väl ta och låna svärföräldrarnas så länge de är på semester.

Sen har jag lärt mig att inte skriva när vi har haft bra nätter. Det straffar sig, fick 2 urjobbiga nätter och en halvkass efter det. Men...peppar, peppar... vågar jag skriva det? Vi har haft 2 ok nätter. Peppar. peppar.....

I torsdags blev det en sväng till badhuset för att plaska runt lite. Först var Isaac lite försiktig, men sen var det bara roligt. Speciellt plaskedammen, där kunde han gå runt själv längs med kanterna.

Tyvärr har han fått 4 mollusker. Bläää! Vet att det hör till, men urk. Inget kul alls. Skall prova med en ringblomssalva. Vågar inte ta allt för starka saker på honom, han är ju inte så gammal.

Igår var jag först och fick ansiktsbehandling, fick presentkort på det när jag fyllde år av svärföräldrarna. Jätte skönt!
Sen igårkväll var Jennie, Jonas och Elvira här och år lasange och snackade en massa skit. Jätte trevligt! Men min dumma nöt, så glömde jag fota något.
Isaac och Elvira kröp rundor, snackade och lekte med varandra. Funkade jätte bra. Och sen år de massor av lasange. Tydligen något som passade herrskapet väldigt mycket.

Idag blir det 18-års fest igen. Denna gång är det Isaac's kusin Felix som firas. Får hoppas att Isaac är på bättre humör denna gång, så att vi kan stanna lite längre. Just nu ligger han och sover i soffan och har gjort det i 1 timme. Så det kan kanske gå.

Trevlig helg på er alla!

Halvvägs....

Kategori: Allmänt

...och lite till av semstern.

Har hunnit med vår bilsemester i Danmark och Tyskland. Var jätte skönt och trevligt och det gick över all förväntan med Isaac. Han älskade livet.

Men först lite bilder på presenterna Isaac fick när han fyllde år.

Av mormor och morfar

Av farmor och farfar

Av familjen Ingheden

Av kusinerna i Dalby
Han ÄLSKAR ¨boken¨ som sitter på larven, den spelar olika melodier

Av Ingegerd och Åke

Av gammelmormor och morfar fick han pengar och av familjen Oliversson/Svensson blev det ett presentkort på Busfabriken.


Hmmm...

Inte det lättaste direkt...

Vi började vår semester med Grenå. Sov på ett mysigt ställe ute på landet. Besökte Kattegattscentrat. Massor av fiskar. Jätte spännande tyckte liten.
Vidare ner till släkten, 3 nätter hos faster Jytte och Bent.
Ett besök på Löveparken, kul tyckte vi alla tre.

På väg in till alla djuren

Jonas fotar som vanligt en massa.

Nyfiken apa!

Orkade inte vänta på att vi skulle komma fram till lejonen.


Det blev även middag hos Jytte och Bent med kusin Fleming och familj och kusin Heidi med sambo.
Tur ut till kyrkogården, Bilka, Kolding, Vejle och Middag hos kusin Michael med familj.

Vidare ner till 3 nätter i Hamburg med koncertrationsläger, låååånga promenader runt i Hamburg och lite shopping. Tyvärr har jag inte fotat något, Jonas har fått stå för den biten.
Vidare till Schwerin en natt och sen Lübeck 2 nätter. Där blev det också mycket promenerande och även en tur i turistbåt.

Vi har haft det kanon bra. Isaac har ÄLSKAT livet. Massa folk att titta på, bilar överallt, djur, natur, korvar, chicken nuggets och pasta i massor. Och hans nya stora favorit; HISSAR!

Och bada har han gjort massor. Hur kul som helst!

Sen när vi kom hem var det dax för Fredriksdalsteatern. Vanliga gänget: vi, mina och Jonas föräldrar, Ronny och Linda och Ronnys föräldrar. Först middag hos oss och sedan teatern. SÅ HIMLA ROLIG!!! Vi skrattade så tårarna rann och vi hade kramp i mage och kinder. Så kul! Helt underbar!

Isaac sov borta för första gången. Hos familjen Ingheden. Gick jätte bra! Var mest jag som var nervös, men så är det nog första gången för alla mammor.

Den kvällen lyckades jag även klippa bort en bit av knogen på mitt ena finger. Inte bra, men konstigt nog har jag inte haft onte alls. Gäller bara att inte böja fingert. Med facit i hand hande det nog behövts några stygn. Men men...

18 års fest för Isaac's kusin Cecilia i lördags. Trevligt, men vi fick åka hem tidigt. Isaac var inte på humör alls. Trött efter de sista 14 dagarna antagligen.

Idag har han varit gnällig och väldigt mammig.

Ett bra är att han har börjat sova gott på nätterna. Kanske något uppvak, men han sover i sin säng hela natten. Han har sovit gott hela semestern också.
Han har börjat sova i stor säng. Vet inte vad jag tycker om det egentligen. Men har verkar sova gott. Det blev för varmt för honom i spjälsängen i juli när det var som varmast. Gick inte alls. Så vi flyttade över honom i riktig säng och det funkade. Samt att det gör det lättare för mig när han vaknar till på natten. Kan lägga mig hos honom en liten stund och han somnar om. Rätt eller fel?? Vet inte, men vi kör ett tag till i stor säng.

Imorgon får det bli lite ärenden, måste köpa en grind till ovanvåningen. Och lite annat smått och gott!