GunillasLiv

Mitt liv och vardag

Sjuk, sjuk och sjuk

Kategori: Allmänt

Man skall aldrig säga att man inte behövt vabba något för Isaac sedan han började på dagis.
Nu kommer det..... 4 dagar med feber i januari. En dag med ögoninflammation eller något annat ögonkladd. Veckan efter var Jonas hemma med honom för att han hostat hela natten och ingen av dem fick sovit något. Denna vecka börjar vi med vab för magsjuka.... Suck!!!
Var i Dalby för att fira pappa. Allt gick bra, men när Isaac sovit en liten stund så vaknar han och är jätte ledsen. Kräkt ner hela sängen. Lite slemkräkningar under natten. Sen körde vi ett race på förmiddagen där han först kräkte ner soffa och golv. Sen blev det över morfar och till sist tog vi golvet.
Vägen hem var lugn och inget mer under resten av dagen. Håller tummarna för att det inte blir mer inatt. Men han får ju inte gå på dagis. 48 timmar kräkfritt gäller ju.

Men sen får det räcka med vabbande.

Lite bilder...

Linsskyddet skall på, mamma!

Nu tar vi på skorna

Blir ju bra!

Titta!


Dagens sjukling har krav!
Skall se Musse Piggs klubbhus OCH miniteve.se på datorn.

miniteve.se Där finns olika klipp anpassade till små barn. Stora favoriten är när en båt töms på långtradare. Vet inte hur många gånger vi sett den. MASSOR!!!

Busar lite

Bilorkanen har gått igenom huset.

Köpte bilar till Isaac igår när vi var i Lund. 20 små bilar var det i paketet och Isaac var så stolt när han satt med paketet i vagnen, bilen ja överallt. Vägrade släppa den.

Har ramat in Isaac's första kläder

och hans första målning.
Nu skall de hängas upp. Och sen måste jag skaffa en mindre ram till hans handavtryck.

Håll nu tummarna för att Isaac sover gott och att det inte blir något mer.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: